WC of Riool verstopt

Een verstopping van uw wc of riool komt meestal onverwachts en levert altijd problemen op in uw huishouding. Om deze problemen snel en vakkundig op te lossen, kunt u het beste dit aan de gespecialiseerde loodgieter overlaten, omdat wij de juiste kennis en apparatuur hebben.

Een verstopt riool wordt door ons meestal snel verholpen en de werkzaamheden zijn gemiddeld tussen een half uur en een uur klaar. Ook kunnen we in de meeste gevallen u direct uitleggen wat de oorzaak is van de verstopping en hoe u die in de toekomst kunt voorkomen. In sommige gevallen kunnen we u niet direct vertellen waar en hoe de verstopping in uw riool is ontstaan.

Hierbij bieden wij dan een camera-inspectie aan, waarbij we met een camera in het riool kijken en we eventuele rioolproblemen zichtbaar maken en u kunnen vertellen of deze op uw grond zitten of dat de problemen in de leiding van de gemeente zit. Als er grotere problemen aan uw riool zijn, zoals bijvoorbeeld een breuk, wortel ingroei of een verzakking, kunnen we deze ook repareren en maken we vaak ter plaatse een offerte voor u.

Wat is uw probleem?
 Oranje Ontstoppingsdienst lost het voor u op!

CONTACTGEGEVENS

Devel 3

2991 RB Barendrecht
Email: info@oranje-rioolontstoppen.nl

Telefoonnummer: 0180 853 667

GOOGLE MAPS

© 2018 – 2024 Website en SEO door MHmediaoplossingen.nl|
magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram