WC ontstoppen

Een verstopping van uw wc of riool komt meestal onverwachts en levert altijd problemen op in uw huishouding. Om deze problemen snel en vakkundig op te lossen, kunt u het beste dit aan de gespecialiseerde loodgieter overlaten, omdat wij de juiste kennis en apparatuur hebben. WC ontstoppen?

Een verstopt riool wordt door ons meestal snel verholpen en de werkzaamheden zijn gemiddeld tussen een half uur en een uur klaar. Ook kunnen we in de meeste gevallen u direct uitleggen wat de oorzaak is van de verstopping en hoe u die in de toekomst kunt voorkomen. In sommige gevallen kunnen we u niet direct vertellen waar en hoe de verstopping in uw riool is ontstaan.

WC ontstoppen?

Hierbij bieden wij dan een camera-inspectie aan, waarbij we met een camera in het riool kijken en we eventuele rioolproblemen zichtbaar maken en u kunnen vertellen of deze op uw grond zitten of dat de problemen in de leiding van de gemeente zit. Als er grotere problemen aan uw riool zijn, zoals bijvoorbeeld een breuk, wortel ingroei of een verzakking, kunnen we deze ook repareren en maken we vaak ter plaatse een offerte voor u.

Wij zijn onderdeel van Oranjeontstoppingsdienst.

WC ontstoppen Barendrecht
WC ontstoppen

Betrouwbare hulp bij wc-verstopping

Onze vakspecialisten zijn zeer betrouwbaar! Niet alleen helpen ze u wanneer uw wc verstopt is geraakt, ook bij andere problemen op het gebied van uw riolering staan ze voor u klaar. Niet voor niets vormen onze vakmensen één aanspreekpunt voor ieder afvoerprobleem! Om u een professionele uitvoering van werkzaamheden te garanderen, bieden we u standaard drie maanden garantie. Zo is de kans erg klein dat uw wc opnieuw verstopt zal raken.

Meer weten, neem dan gerust contact op.

Adres

Devel 3, 2991 RB Barendrecht

Telefoon nr

Openingstijden

Maandag tot zondag 24 uur open