Problemen met uw riolering oplossen

Er kunnen verschillende soorten problemen rond uw riolering opspelen. Denk bijvoorbeeld aan een nare stank, die rond uw riool blijft hangen. Vaak is het erg lastig om een dergelijk probleem zelf op te lossen. Waar komt deze stank vandaan? Hoe is de stank ontstaan? Enzovoorts. Onze specialisten staan voor u klaar, om u te helpen bij het oplossen van een dergelijk probleem met uw riolering. Met speciale hulpmiddelen zoeken we naar de aard van het probleem, waarna we voor een passende oplossing zorgen. Problemen met de riolering dienen zo snel mogelijk te worden opgelost, om onder meer een ernstige waterschade te voorkomen. Rioolproblemen?

Wij zijn onderdeel van Oranjeontstoppingsdienst.

Verschillende soorten rioolproblemen

Problemen rond de riolering komen in verschillende soorten voor. U kunt bijvoorbeeld denken aan schade aan de riolering, waarbij afvoerwater uit het riool lekt. Niet alleen zorgt het afvoerwater voor een nare stank. Ook kan het water in uw woning trekken en voor schimmelvorming zorgen. Het kost vaak erg veel moeite om een dergelijke schade te herstellen. Ook kan de riolering verstopt raken, wat eveneens in een vervelende stank resulteert. Daarbij zal het steeds minder makkelijk worden om uw sanitaire voorzieningen te gebruiken.

Rioolproblemen
Rioolproblemen

Bij problemen met de riolering kunnen we een camera-inspectie of rookproef voor u uitvoeren. Op beide manieren kunnen de beschadigingen aan en verstoppingen in de afvoer achterhaald worden. In het geval van een rookproef wordt er een grote hoeveelheid rook in de afvoer gepompt. Op de plekken waar de rook de afvoer verlaat bevindt zich zeer waarschijnlijk een lek.

Betrouwbare specialisten op het gebied van de riolering

Onze vakmensen hebben een jarenlange ervaring in het oplossen van problemen met de riolering in huis. Niet alleen zijn zij erg betrouwbaar, ook bieden we u een hoge kwaliteit. Die kwaliteit garanderen we u met onze drie maanden garantie. Zo bent u ervan verzekerd dat problemen met de riolering niet snel terug zullen komen. Een andere reden om voor onze vakmannen te kiezen is dat zij geen extra kosten in rekening brengen. Zo zitten de voorrijkosten bijvoorbeeld al in de prijs inbegrepen! Welke problemen met de riolering mogen we voor u oplossen? Rioolproblemen?

Meer weten, neem dan gerust contact op.

Adres

Devel 3, 2991 RB Barendrecht

Telefoon nr

Openingstijden

Maandag tot zondag 24 uur open