Riool of Afvoer reinigen

In sommige gevallen is de ontstoppingsmachine niet voldoende om de verstopping te verhelpen of is de leiding ernstig vervuild met bijvoorbeeld vet, zand of urinesteen. Dan gebruiken we de rioolreinigingsmachine omdat deze machine gebruik maakt van water onder hoge druk die de riool of afvoerbuis met krachtige waterstralen schoonmaakt.

Dan is uw rioolstelsel weer als nieuw. Ook moet na het ontstoppen soms deze reiniging worden toe gepast in verband met het voorkomen van toekomstige verstoppingen. Dit wordt altijd beoordeeld door de gespecialiseerde loodgieter, zodat u zeker bent dat de verstopping niet terugkomt.

In sommige gevallen is het reinigen van het riool of afvoer ook noodzakelijk bij een camera-inspectie, omdat door vervuiling in sommige gevallen de gebreken aan het riool of afvoer niet goed zichtbaar zijn. Preventief reinigen van uw riool of afvoer leidingen is wat wij vooral bij intensief gebruikte leidingen toepassen in bijvoorbeeld horeca of bij bedrijven in sommige gevallen is de ontstoppingsmachine niet voldoende om de verstopping te verhelpen of is de leiding ernstig vervuild met bijvoorbeeld vet, zand of urinesteen.

Dan gebruiken we de rioolreinigingsmachine omdat deze machine gebruik maakt van water onder hoge druk die de riool of afvoerbuis met krachtige waterstralen schoonmaakt. Dan is uw rioolstelsel weer als nieuw. Ook moet na het ontstoppen soms deze reiniging worden toe gepast in verband met het voorkomen van toekomstige verstoppingen.

Dit wordt altijd beoordeeld door de gespecialiseerde loodgieter, zodat u zeker bent dat de verstopping niet terugkomt. In sommige gevallen is het reinigen van het riool of afvoer ook noodzakelijk bij een camera-inspectie, omdat door vervuiling in sommige gevallen de gebreken aan het riool of afvoer niet goed zichtbaar zijn. Preventief reinigen van uw riool of afvoer leidingen is wat wij vooral bij intensief gebruikte leidingen toepassen in bijvoorbeeld horeca of bij bedrijven.

20160923_110737
IMG-20160127-WA0000
20160323_134210

Wat is uw probleem? Oranje Ontstoppingsdienst lost het voor u op!

Beoordeling door klanten: 9.6/10 - 4 beoordelingen