Repareren van het rioolstelsel en afvoeren

Het repareren van uw rioolstelsel kan soms nodig zijn als er klachten aanwezig zijn aan de rioolbuis of afvoerbuizen. Vaak is het riool iets waar u niet dagelijks bij stilstaat tot dat u problemen ondervind zoals verstoppingen, lekkages, of stankoverlast.

Vaak merken onze gespecialiseerde loodgieter dat er iets mis met de leiding is tijdens het ontstoppen van het riool of afvoer die gerepareerd dienen te worden om te voorkomen dat de klachten weer terug komen en de leiding weer ontstopt moet worden. 
Ook moeten reparaties vaak uitgevoerd worden bij afvoerlekkage, breuk in de pvc leiding, verouderd gresriool (stenenbuizen) of ander klachten die zichtbaar zijn geworden met een camera of rookinspectie.

Hoe werkt het repareren van uw riool of afvoerstelsel?

Nadat er door inspectie en gebrek word geconstateerd door onze monteurs bieden we u een offerte aan. Nadat u akkoord heeft gegeven komen we meestal met 2 vakkundige monteurs bij u het probleem oplossen op de plaats waar de afvoer lekkage of breuk, etc zich bevindt.

Als het probleem zich in de tuin bevind dan wij zelf het graafwerk en alles wat er omheen hangt zoals de bestrating terug te liggen. Onze monteurs doen de reparatie van a tot z in eigen beheer met korte lijnen.

Wij gebruiken bij reparaties van het rioolstelsel alleen maar a kwaliteit pvc materialen zodat u er vanuit kunt gaan dat deze na reparatie weer vele jaren meegaat en u krijgt standaard een jaar garantie op onze werkzaamheden.

Wat is uw probleem?
 Oranje Ontstoppingsdienst lost het voor u op!

CONTACTGEGEVENS

Devel 3

2991 RB Barendrecht
Email: info@oranje-rioolontstoppen.nl

Telefoonnummer: 0180 853 667

GOOGLE MAPS

© 2018 – 2023 Website en SEO door MHmediaoplossingen.nl|
magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram