Riool of Afvoer reinigen

In sommige gevallen is de ontstoppingsmachine niet voldoende om de verstopping te verhelpen of is de leiding ernstig vervuild met bijvoorbeeld vet, zand of urinesteen. Dan gebruiken we de rioolreinigingsmachine omdat deze machine gebruik maakt van water onder hoge druk die de riool of afvoerbuis met krachtige waterstralen schoonmaakt.

Dan is uw rioolstelsel weer als nieuw. Ook moet na het ontstoppen soms deze reiniging worden toe gepast in verband met het voorkomen van toekomstige verstoppingen. Dit wordt altijd beoordeeld door de gespecialiseerde loodgieter, zodat u zeker bent dat de verstopping niet terugkomt.

In sommige gevallen is het reinigen van het riool of afvoer ook noodzakelijk bij een camera-inspectie, omdat door vervuiling in sommige gevallen de gebreken aan het riool of afvoer niet goed zichtbaar zijn. Preventief reinigen van uw riool of afvoer leidingen is wat wij vooral bij intensief gebruikte leidingen toepassen in bijvoorbeeld horeca of bij bedrijven in sommige gevallen is de ontstoppingsmachine niet voldoende om de verstopping te verhelpen of is de leiding ernstig vervuild met bijvoorbeeld vet, zand of urinesteen.
Dan gebruiken we de rioolreinigingsmachine omdat deze machine gebruik maakt van water onder hoge druk die de riool of afvoerbuis met krachtige waterstralen schoonmaakt. Dan is uw rioolstelsel weer als nieuw. Ook moet na het ontstoppen soms deze reiniging worden toe gepast in verband met het voorkomen van toekomstige verstoppingen.

Dit wordt altijd beoordeeld door de gespecialiseerde loodgieter, zodat u zeker bent dat de verstopping niet terugkomt. In sommige gevallen is het reinigen van het riool of afvoer ook noodzakelijk bij een camera-inspectie, omdat door vervuiling in sommige gevallen de gebreken aan het riool of afvoer niet goed zichtbaar zijn. Preventief reinigen van uw riool of afvoer leidingen is wat wij vooral bij intensief gebruikte leidingen toepassen in bijvoorbeeld horeca of bij bedrijven.

Wat is uw probleem?
 Oranje Ontstoppingsdienst lost het voor u op!

CONTACTGEGEVENS

Devel 3

2991 RB Barendrecht
Email: info@oranje-rioolontstoppen.nl

Telefoonnummer: 0180 853 667

GOOGLE MAPS

© 2018 – 2024 Website en SEO door MHmediaoplossingen.nl|
magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram